top of page

Verzending

Verzendkosten

  • Gratis verzending naar een adres in groot Aalter. Bij een verzending naar een ander adres betaal je €5 verzendkosten. Afhaling in de winkel is uiteraard ook gratis.

Bestelling opvolgen

Zodra we je bestelling hebben verstuurd, ontvang je een e-mail met bevestiging van verzending. 

Levering

Er is niemand thuis bij levering

Als je niet thuis bent op het moment van de levering, zal Bpost een briefje achterlaten. Met dit bewijs kan je de levering volgens de instructies van Bpost afhalen in het postkantoor.

 

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

Feestdagen of weekenddagen kunnen de levering vertragen. Is de postkoerier echter langs geweest toen je niet thuis was en je vindt geen briefje van Bpost in je brievenbus, dan ging er misschien iets fout. Contacteer ons dan op +32(0)9 311 60 29 of via lingeriemaisondanae@gmail.com.

Er ontbreekt een artikel van mijn bestelling.

Contacteer ons binnen de 7 dagen na ontvangst op +32(0)9 311 60 29 of via lingeriemaisondanae@gmail.com.

 

Er is iets mis met een artikel van mijn bestelling.

Al onze producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole voordat ze worden verstuurd. Indien er toch een probleem is, contacteer ons dan binnen de 7 dagen na ontvangst op +32(0)9 311 60 29 of via lingeriemaisondanae@gmail.com.

Terugzenden 

Retourkosten

Bij het terugzenden van een product via Bpost, betaal je de verzendingskosten zelf. Als je komt ruilen in de winkel te Aalter is dat volledig gratis.

 

Krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij je retourzending goed ontvangen hebben, storten we het betaalde bedrag binnen de 30 dagen terug. 

 

Een artikel retourneren

Dat kan in onze winkel in Aalter, binnen de 14 dagen na levering. Kondig je ruil eerst telefonisch op 32(0)9 311 60 29 of via mail naar lingeriemaisondanae@gmail.com aan. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde staat bevinden, samen met factuur kunnen geruild worden. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Je kan binnen de 14 dagen na levering ook artikels terugsturen via Bpost naar Maison Danaë, Stationsstraat 218, 9880 Aalter. Verwittig ons van deze retourzending via e-mail op lingeriemaisondanae@gmail.com of telefonisch op 32(0)9  311 60 29. Bij het retourneren via Bpost betaal je de verzendingskosten zelf. Na ontvangst van de retourzending storten we het betaalde bedrag binnen de 30 dagen terug. 

 

Aangekochte artikelen omruilen

Binnen de 14 dagen na levering kan je de bestelling gratis omruilen in onze winkel in Aalter. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde staat bevinden, samen met factuur kunnen geruild worden. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild.

Wanneer je wil ruilen via het internet stuur je het artikel binnen de 14 dagen terug met Bpost naar Maison Danaë, Stationsstraat 218, 9880 Aalter. Verwittig ons van deze retourzending via e-mail op lingeriemaisondanae@gmail.com of telefonisch op 32(0)9 211 60 29.

Bij het retourneren met Bpost betaal je de verzendingskosten zelf. Bij het terugsturen van een artikel wordt het betaalde bedrag binnen de 30 dagen teruggestort waarna je een nieuwe bestelling kan plaatsen. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde staat bevinden, met factuur kunnen worden geruild.

bottom of page